Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Stichting Ontmoeting

Vastgelopen mensen worden door Ontmoeting ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. We leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven.

Onze missie
Wil jij samen met kwetsbare mensen werken aan hersteld leven? Kom dan werken bij Ontmoeting!

Met elkaar dragen we bij aan onze missie ‘Samen Leren Leven’. Ons uitgangspunt is: ieder mens is waardevol en wij mogen een eind met hen meelopen. We geven met de woorden ‘Samen Leren Leven’ betekenis aan de hulp aan kwetsbare mensen.

Jij kunt op allerlei manieren bijdragen aan deze missie. In de directe begeleiding van cliënten om samen te werken aan hersteld leven. Of bij de ondersteunende diensten in Houten vanuit een vormings- en ondersteuningshuis, waarbij je dienstbaar bent aan onze gezamenlijke missie ‘Samen Leren Leven’
Wil jij hier aan bijdragen en werken aan hersteld leven voor mensen die de verbinding met zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt?
Weet jij je gedreven door de liefde van God voor de naaste en wil je vanuit die houding bijdragen aan de missie en ambitie van Ontmoeting?
Dan Ontmoeten wij jou graag!
Stichting Ontmoeting
Houten
©Erdee Media Groep - 2021
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.