Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Erdee Media Groep

Erdee Media Groep levert verschillende producten en diensten om haar missie in de praktijk gestalte te geven. Het Reformatorisch Dagblad en Terdege
Erdee Media Groep is een dynamisch bedrijf met medewerkers die op bewogen en betrokken wijze dagelijks bezig zijn met het maken van kwaliteitsproducten en het ontwikkelen van nieuwe dingen. Daarbij is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Geen dag, geen mens is hetzelfde. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons bedrijf te versterken. Mensen met een hart. Voor het Woord, voor het nieuws en voor onze doelgroep.

Aantal vestigingen

1

Aantal medewerkers

180

Werkgebied

Nederland

Missie

Binnen ons bedrijf ontstaan regelmatig interessante vacatures. Wil je weten welke vacatures er op dit moment zijn? Kijk dan in het menu hiernaast onder recente vacatures.

Ook je open sollicitatie wordt op prijs gesteld. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via 055-5390476 of mail naar sollicitaties@erdee.nl.

Je sollicitatie zal vanzelfsprekend met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld.

Open sollicitaties
Alle vacatures worden geplaatst in het Reformatorisch Dagblad en op de website van Erdee Media Groep. Staat er geen vacature bij die voor jou geschikt is, maar wil je toch solliciteren? Stuur dan een gemotiveerde, open sollicitatie met volledige CV naar de afdeling P&O:

Erdee Media Groep
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 613
7300 AP APELDOORN
of verstuur deze per e-mail naar sollicitaties@erdee.nl

Wetenswaardigheden
Erdee Media Groep beoogt een extern gerichte organisatie te zijn. Begrippen als pro-actief meedenken, open communicatie, continue verandering en samenwerking staan hierbij centraal. Management en personeel worden door de directie nauw betrokken bij veranderingsprocessen, ondermeer door de uitwerking van jaarthema's. Naast het werk ontmoeten wij elkaar regelmatig tijdens diverse activiteiten die georganiseerd worden door de personeelsvereniging.

Arbeidsvoorwaarden
Erdee Media Groep heeft een breed scala aan arbeidsvoorwaarden. Behalve het marktconforme salaris en de wettelijke voorzieningen als vakantietoeslag en vakantiedagen, kennen wij bijvoorbeeld een collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling. Erdee Media Groep heeft een eigen bedrijfsrestaurant en er zijn goede studiefaciliteiten. Daarnaast kent de Erdee Media Groep een aantal arbeidsvoorwaarden die specifiek voor ons bedrijf zijn, zoals een zeer gunstige abonnementenregeling en extra verlofuren op bid- en dankdagen.

Arbeidsomstandigheden
Wij hechten veel belang aan het welbevinden van onze medewerkers. Daarom voeren wij een actief arbobeleid. Er is veel aandacht voor ziekteverzuimbegeleiding en RSI-preventie. Zo voldoet al het meubilair aan de nieuwste arbonormen en krijgt iedere medewerker bij indiensttreding voorlichting over de werkplek en een werkplekpaspoort. Binnen het bedrijf is een gecertificeerde werkplekonderzoeker aanwezig. Indien nodig worden extra faciliteiten als pauzesoftware of aangepaste toetsenborden beschikbaar gesteld. Het gebouw van de Erdee Media Groep is rookvrij. Er zijn voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

Persoonlijke ontwikkeling
De ontwikkeling van medewerkers is een belangrijk speerpunt in het personeelsbeleid. Daarom investeren wij veel in opleiding en training. Wanneer een medewerker een cursus of opleiding gaat volgen die een toegevoegde waarde heeft voor zijn functie, dan betaalt de Erdee Media Groep in de meeste gevallen de studiekosten. Er worden regelmatig incompany cursussen georganiseerd. Ook wordt veel aandacht besteed aan de loopbaan van medewerkers. Er wordt binnen de Erdee Media Groep gewerkt met persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP). Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het volgen van een individueel coachings- of loopbaantraject.

Stagemogelijkheden
Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij Erdee Media Groep? Vul dan op onze website het stageaanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Erdee Media Groep is een door ECABO erkend leerbedrijf voor de MBO-richtingen bedrijfsadministratief, commercieel, ICT en secretarieel. Daarnaast bieden wij geregeld mogelijkheden tot stagevervulling aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten die een universitaire of HBO-opleiding volgen. Iedere stagiair ontvangt een stageovereenkomst. In deze overeenkomst worden de verplichtingen, afspraken en rechten beschreven. Afhankelijk van de duur, omvang en aard van de stage wordt bepaald of de stagiair een stage- en/of reiskostenvergoeding zal ontvangen.

Platte organisatie - Hiërarchisch

Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch

Werken in teamverband - Zelfstandig werken

Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken

Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk

Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Erdee Media Groep
APELDOORN

Recente vacatures van Erdee Media Groep

Erdee Media Groep

Vakantiebezorgers

Erdee Media Groep
Diverse plaatsen
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Bezorgers

Erdee Media Groep
Diverse plaatsen
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Business analist EMG

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Business analist redactie

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

ICT-beheerder

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Redacteur online & media

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Junior online marketeer

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Redacteur binnenland

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
Erdee Media Groep

Medewerker sales support

Erdee Media Groep
Apeldoorn
Bekijk vacature
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.