Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Snel zoeken

Jouw werknemers, ons platform
Ons kandidatenbestand is groter dan groot!
Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!

Werkgevers uitgelicht

Adullam gehandicaptenzorg

Adullam gehandicaptenzorg

Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelen die identiteit en zijn het richtsnoer voor onze normen en waarden.
Elorah

Elorah

Elorah biedt kinderopvang vanuit een christelijk reformatorische identiteit.
Erdee Media Groep

Erdee Media Groep

Erdee Media Groep levert verschillende producten en diensten om haar missie in de praktijk gestalte te geven. Het Reformatorisch Dagblad en Terdege
GZB

GZB

Het Evangelie voor iedereen! Al meer dan honderd jaar ziet de GZB hoe God werkt in onze wereld en Zijn liefde mensenlevens verandert. We zijn een zendingsorganisatie verbonden aan de Protestantse Kerk in Nederland en werken samen met kerken en organisaties overal ter wereld vanuit een gezamenlijk verlangen. Jij bent nodig, bereid om je leven te delen en je gaven en talenten in te zetten in de wereldkerk.
KOC

KOC

KOC biedt kinderen en hun opvoeders ondersteuning bij de ontwikkeling van persoonlijkheid en gedrag, leerprestaties en identiteit. We diagnosticeren, behandelen en begeleiden en helpen bovendien het juiste onderwijs te bieden. Maar we kijken ook verder. Hoe kunnen we toerusten voor een Bijbels verantwoorde opvoeding van het kind? We zien het kind daar waar het opgroeit: in het centrum van gezin, kerk en school. Dáár staan wij, naast het kind en naast de opvoeders. Dit doen we met een hecht team. Ieder vanuit zijn eigen expertise maar allemaal met hart voor het kind.
Sirjon Zorggroep

Sirjon Zorggroep

Zorggroep Sirjon wil mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.