Vacatures

Pretore your print solution Bijbels & boeken.

Werken bij Pretore betekent grenzen verleggen en producten leveren die mensen blij maken. Samen werken wij aan het beste eindresultaat. Pretore is een innovatief grafimedia bedrijf die onderscheidend is met het printen op dundrukpapier. Onze klanten zijn internationale uitgevers van Bijbels en christelijke boeken, maar ook verzorgen wij printwerk van huisstijlen, promotionele uitingen, magazines en boeken.  

Het productieproces wordt aangestuurd door een innovatieve workflow. Met onze professionele en geavanceerde inkjet printers garanderen wij een scherpe afdruk en een prachtige kleurbeleving. Samen met een uitstekende afwerking komen we tot een uniek product. Bevlogenheid, flexibiliteit, betrokkenheid en passie kenmerken ons team van medewerkers. 

Wij groeien hard en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent. Spreekt één van de vacatures je aan of wil je een open sollicitatie sturen? Aarzel niet en reageer vandaag nog.  

Heb je vragen over de openstaande vacatures of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een e-mail naar info@pretore.com. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

[jobs per_page="12" show_filters="false"]