|Registreren|Over ons|Contact
Snel zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Sollicitatie tips

De mogelijkheden voor het zoeken naar een baan die bij je past zijn bijna onuitputtelijk. Internet, kranten, tijdschriften, arbeidsbureaus en vele andere organisaties of instellingen bieden betaalde banen aan.

Als je denkt dat één of andere baan goed bij je past, dan moet er gesolliciteerd worden. Die sollicitatiebrief, inclusief je curriculum vitae (cv) moet het betreffende bedrijf voldoende inzicht geven in jouw kwaliteiten en motivatie voor de functie waarop je solliciteert. Jouw sollicitatiebrief is in zoverre belangrijk, dat een bedrijf aan de hand van je brief beslist om je wel of niet uit te nodigen voor een gesprek. Als die uitnodiging inderdaad volgt, is het van belang om je goed op zo'n sollicitatiegesprek voor te bereiden.

Sollicitatie tips

Hieronder is te lezen hoe je een sollicitatiebrief nu eigenlijk maakt en welke zaken daarin belangrijk zijn. Ook wordt aandacht besteed aan het maken van een cv. Bovendien is te lezen hoe je je als sollicitant het best kan voorbereiden op een gesprek. Ten slotte vertellen we nog iets over het gesprek zelf en over de periode na het gesprek.

Onderdelen

Wat moet je als sollicitant absoluut niet doen en wat juist wel? En welke moeilijke vragen kunnen ze je bijvoorbeeld stellen? Waar moet je allemaal op letten? Wat kun je nog doen als je wordt afgewezen?

Vacatures uitgelicht
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Nu inschrijven

Schrijf je nu snel in.

Inschrijven

Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.