Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Bedrijfspresentaties
Bedrijfspresentaties
Kenmerken

Zoekresultaten

Adullam gehandicaptenzorg

Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren...

Erdee Media Groep

Erdee Media Groep levert verschillende producten en diensten om haar missie in de praktijk gestalte te geven. Het Reformatorisch Dagblad en Terdege
Kernactiviteiten
Erdee Media Groep is een dynamisch bedrijf met medewerkers die op bewogen en betrokken wijze dagelijks bezig zijn met het maken van kwaliteitsproducten en het ontwikkelen van nieuwe dingen. Daarbij is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Geen dag, geen mens is hetzelfde. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons bedrijf te versterken. Mensen met een hart. Voor het Woord, voor het nieuws en voor onze doelgroep.
Bekijk het bedrijf

Salem Verpleeghuis

Salem is een zelfstandige organisatie met één locatie in Ridderkerk. In Salem wonen en werken mensen met een reformatorische levensovertuiging.

Studio Arie van der Meer

Studio van der Meer is een complete ontwerpstudio in Bruinisse. Ze werkt samen met partners op gebied van (online) marketing, bouwkundige engineering, interieurbouw en projectinrichting.
©Erdee Media Groep - 2021
Filter
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.