|Registreren|Over ons|Contact
Snel zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Erdee Media Groep

Factsheet

Kernactiviteiten
Erdee Media Groep is een dynamisch bedrijf met medewerkers die op bewogen en betrokken wijze dagelijks bezig zijn met het maken van kwaliteitsproducten en het ontwikkelen van nieuwe dingen. Daarbij is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Geen dag, geen mens is hetzelfde. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons bedrijf te versterken. Mensen met een hart. Voor het Woord, voor het nieuws en voor onze doelgroep.
Aantal vestigingen
1
Aantal medewerkers
180
Werkgebied
Nederland

Informatie

Missie
Binnen ons bedrijf ontstaan regelmatig interessante vacatures. Wilt u weten welke vacatures er op dit moment zijn? Kijk dan in het menu hiernaast onder recente vacatures..

Ook uw open sollicitatie wordt op prijs gesteld. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling P&O via telefoonnummer 055-5390476 of mail naar sollicitaties@erdee.nl.

Uw sollicitatie zal vanzelfsprekend met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld.

Open sollicitaties

Alle vacatures worden geplaatst in het Reformatorisch Dagblad en op de website van Erdee Media Groep. Staat er geen vacature bij die voor u geschikt is, maar wilt u toch solliciteren, stuur dan een gemotiveerde, open sollicitatie met volledige CV naar de afdeling P&O:

Erdee Media Groep
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 613
7300 AP APELDOORN
of verstuur deze per e-mail naar sollicitaties@erdee.nl


Wetenswaardigheden

Erdee Media Groep beoogt een extern gerichte organisatie te zijn. Begrippen als pro-actief meedenken, open communicatie, continue verandering en samenwerking staan hierbij centraal. Management en personeel worden door de directie nauw betrokken bij veranderingsprocessen, ondermeer door de uitwerking van jaarthema's. Naast het werk ontmoeten wij elkaar regelmatig tijdens diverse activiteiten die georganiseerd worden door de personeelsvereniging.
Arbeidsvoorwaarden
Erdee Media Groep heeft een breed scala aan arbeidsvoorwaarden. Behalve het marktconforme salaris en de wettelijke voorzieningen als vakantietoeslag en vakantiedagen, kennen wij bijvoorbeeld een collectieve ziektekostenverzeke-ring en een goede pensioenregeling. Erdee Media Groep heeft een eigen bedrijfsrestaurant en er zijn goede studiefaciliteiten. Daarnaast kent de Erdee Media Groep een aantal arbeidsvoorwaarden die specifiek voor ons bedrijf zijn zoals een zeer gunstige abonnementenregeling en extra verlofuren op bid- en dankdagen.

Arbeidsomstandigheden

Wij hechten veel belang aan het welbevinden van onze medewerkers. Daarom voeren wij een actief arbobeleid. Er is veel aandacht voor ziekteverzuimbegeleiding en RSI-preventie. Zo voldoet al het meubilair aan de nieuwste arbonormen en krijgt iedere medewerker bij indiensttreding voorlichting over de werkplek en een werkplekpaspoort. Binnen het bedrijf is een gecertificeerde werkplekonderzoeker aanwezig. Indien nodig worden extra faciliteiten als pauzesoftware of aangepaste toetsenborden beschikbaar gesteld. Het gebouw van de Erdee Media Groep is rookvrij. Er zijn voorzieningen voor minder validen aanwezig.

Persoonlijke ontwikkeling

De ontwikkeling van medewerkers is een belangrijk speerpunt in het personeelsbeleid van de Erdee Media Groep. Daarom investeren wij veel in opleiding en training. Wanneer een medewerker een cursus of opleiding gaat volgen die een toegevoegde waarde heeft voor diens functie, dan betaalt de Erdee Media Groep in de meeste gevallen de studiekosten. Er worden regelmatig in-company cursussen georganiseerd. Ook wordt veel aandacht besteed aan de loopbaan van medewerkers. Er wordt binnen de Erdee Media Groep gewerkt met persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP). Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het volgen van een individueel coachings- of loopbaantraject.

Stagemogelijkheden

Erdee Media Groep is een door ECABO erkend leerbedrijf voor de MBO-richtingen bedrijfsadministratief, commercieel, ICT en secretarieel. Daarnaast bieden wij geregeld mogelijkheden tot stagevervulling aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten die een universitaire of HBO-opleiding volgen. Iedere stagiair ontvangt een stageovereenkomst. In deze overeenkomst worden de verplichtingen, afspraken en rechten beschreven. Afhankelijk van de duur, omvang en aard van de stage wordt bepaald of de stagiair een stage- en/of reiskostenvergoeding zal ontvangen. Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij Erdee Media Groep, vul dan op onze website het stageaanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cultuur

Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk

Carrière

Werknemers aan het woord

Recente vacatures van Erdee Media Groep

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Bezorgers

Diverse plaatsen

Vervoerder m/v

Haarlemmermeerpolder

Webontwikkelaar

Apeldoorn

Adres gegevens

Adres:Laan van Westenenk 12
Postcode:7336 AZ
Stad:APELDOORN
Land:NL

Deel dit bedrijf

Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.